Newborn pampers kena standby brapa pack ?

Salam semua , due saya bulan June 2021 . Boleh tahu tak saya kena beli brapa pack newborn pampers ? #advicepls #ingintahu

15 Balas

mula2 sy beli 3 pack newborn mikubi 36pcs harga murah pampers pon besar sampai staf nurse ckp besarnyer pamper😂.. ank keluar berat 2.54 habis beli lg 4 pack sampai 2bln lebih time ni berat 4.6kg habiskan newborn baru beli saiz S.. sy sarankan kalau awal2 ni jgn beli banyak sbb kita tak tahu berat ank berapa kg bila keluar, satu lg bby cpt membesar dan setiap jenama saiz berbeza2.. Semoga dipermudahkan, stay safe yaa