Breast Pump Wajib Beli Ke

Salam semua.. Breast Pump Wajib Beli ke mase sblom bersalin ?.. Atau beli mse da berpantng nanti je..sbb x semua org gune breast Pump tu kan? #firstbaby

1 Balas

Sy pun terfikir benda sama. Sy skrg baru 16w. Survey jugak breast pump tp nak tengok dlu macam mana productiob susu. Kalau tgh pregnant ni dah keluar susu, sy rasa nak beli pump manual dulu. Kalau banyak baru nak beli pump nak jadikan stock susu sbb rugi kalau susu byk x pam. Kalau masa pregnant sampai ke nak bersalin nanti takde susu, kena fikirkan dulu susu formula nak bg bby. Pastu baru fikir pam.