kongsi pengalaman korang, awal hamil anak first?

salam semua.. boleh tak shre pengalaman korang prgnant anak first.. apa simptom2 dia ek? sy dh lewt 10 hri period.. dah check upt -ve sakit nk period dah berminggu2 dah. tp xdtg2 gak period nya . lenguh2 pinggang smpai ke kaki kdg tu. lain2 xde.. boleh share tak pengalaman korg.. 🤗 ttc 2y stgh

2 Balas

Mngandungkn ank prtame sya tk ade simptom ape2...cume tula period tetibe lewt dtg, leps tu rsa mlas yg tramat sgt klau bole leps mkn nk tido saje...and sya tk ade alhan lngsng...lain org lain simptom dy sis, tkkan same...😊

23/11/19 nikah . 6/12/19 period .. 4 hari selepas 6/1/2020 check upt + ..