cara buat baby berjaga siang

salam semua, boleh tak share tips utk bagi baby berjaga siang? malam baby sy asyik menangis nk dipegang, kalau letak sekejap je 10min menangis meraung, stress sy.. baby sy umur 28hari.. boleh sesiapa share tips?

2 Balas

dah cuba bedung bby ke puan?atau blh try letak kain batik yg dah dilipat ats bdn bby bila dia tdo..tak boleh sangat cuba pula ltk dlm buai...bby ni mmg mcm ni lah .kita kena byk mencuba

try bedung sis , insya allah okey ank sya alhamudulillah laa lepas bedung dh x menangis sngt tidak sllu letak kejap menangis , btw umur bby sya dh 31 hari , kdng2 bby nk rsa dipelok je