Susu preggy mommies

Salam semua, boleh suggestkan tak susu apa yg sesuai utk preggy mom. Sy baru 6 weeks, skrg minum anmum materna (choc) sebab mmg sy takbole telan lgsung susu asli. Tp ada yg ckp kandungan gula anmum agak tinggi. Boleh suggest susu selain anmum? Yg kurang kadar gula. Tq mommies❤

15 Balas

Sy mnum susu nespray cmpur milo je

5y ago

Susu y ni je y x mual . .sebb tu sy cmpur je milo klau xbolh nk mmum

Milo tanpa gula pun ok

Ada yg kurang manis unmum tu 😂

5y ago

Tgk smua sama je sis. Mmg ad tulis kurg gula tp ramai yg x galakkan anmum

Susu moeder...

Horlick

5y ago

Cheese, yogurt. Banyak lagi sources of calcium ... kalau xmau minum susu . 😃