ANAK KURANG MINUM SUSU

salam semua. anak 9bulan kurang minum susu. dari 1pagi tadi smpai skrg 5pm minum total 13oz je. perlu risau atau tak ibu2 semua? atau kena tukar susu lain?

1 Balas

Maybe anak dah kenyang sbb makan. Normal mmg ada baby yg makin berkurang demand susu dia tp ada juga yg maintain. Nk tau ok or tak tgk berat anak mcm mana naik cantik tak. Tp biasanya kalau tak cantik dr. akan advise bab pemakanan walaupun susu masih sumber utama makan anak