ubat kuatkan rahim

salam semua, ada tak yang pernah makan ubat kuatkan rahim? ok tak? ada apa apa side effect tak ya? #ingintahu #firstmom #bantusharing

18 Balas

sy pernah gugur 2 kali tahun lepas & awal tahun ni. skrg prgnant 12w. sy minta kt klinik swasta duphaston dr minggu ke 5-skrg & dr ckp continue smpai 16w. makan pun rasa selamat sikit sbb trauma gugur 🥹 tp selalu doa moga kandungan ni selamat & sempurna. effect dia, sy pening. & sy pun mmg bedrest je skrg so xda masalah