Sampel Susu

Salam semua... Ada sesiapa tau link2 yg kita boleh request sampel susu utk ibu mengandung?? Kalau nak beli satu2 smata2 utk try mana yg kena dgn selera rasa mbazir pulak ???

11 Balas

try cari kt fb.. similac mom pon boleh.. sedap.. pastu sy ade sample susu untuk ibu jgak.. ade 3 peket.. x try pn.. sbb da consume similac tu.. sis nk tak..? heeheee..

Tq semua yg bg suggestion.. Sy baru received susu dr frisomum... Laju btol dorg hantar.. Hehehe..

Banyak sis...tp sy pun da xingt link...bln lps apply anmum dgn similac mum

Boleh try google free sample susu,, sy pn sllu ambk free sample jaa😅

Cuba google sis.. sy pn hari tu cari kt google ada 1 blog ni share..

Sy ad semple annum nk kew ng anfamama vanila...nk byr pos jew la..

Google sis.. Join club club pastu nty dpt sample..