KEPANASAN

salam semua.. ada sesiapa tahu x cara untuk kurangkan rasa panassss masa hamil ni? skang 26w, panasss nyee lain macam.. rasa sampai tahap nak ngadap peti sejukk jeee rasa nak brendam dalam kolam ais je nii ? #tolongmama

1 Balas

Waalaikumussalam, normal tu sis untuk orang pregnant. Saya kalau kat rumah, pakai baju nipis2 je sebab panas. Lepas tu saya kerap mandi. Semoga sis dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻💕