Bercak kehamilan atau darah haid??

Salam. Semalam keluar darah tapi sedikit saja.. Dalam pukul 1-2 macam tu. Lepas tu da tak ada. Harini. Keluar darah macam dalam gambar dari pagi sampai petang. Sy buat upt ada naik double line tetapi samar2. Sy pregnant atau tidak.. Minta bai pencerahan.. #bantusharing #Maaf_kalau_gambar_tidak_elok..

Bercak kehamilan atau darah haid??
2 Balas

pregnant if naik.2 line...blood sbb baby bru nk.lekat...trus ke.klinik..sbb awal2 pregnant kne bnykkan rehat..if fresh blood please go hospital trus

hospital sis..takot makin heavy klua .