Kutil di vagina

Salam.. Sejak pregnant ni saya perasan ada kutil hitam di bibir faraj.. Risau pula tengok, dia tak gatal dan tak sakit tapi warna hitam.. Risau tengok, ade sape2 pernah alami tak naik kutil hitam di vagina?#bantusharing

1 Balas

Based on experience saya, masa pregnant pun saya tiba2 ada kutil. kutil tu tertanggal sendiri lepas beberapa minggu. Mommy boleh juga try beli ubat kulit. Dan search bahan2 alami yang boleh rawat kutil. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy.