makan panadol

Salam saye nk tanye boleh x mkn pnadol time pregnant..skrg sye da 34 weeks lbih..dah 4 hari skit kepala..skit sebelah kepala..tergangu sngt..lme xmkn takut jgk

11 Balas

saya pregnant ni kalau sakit tak pernah makan ubat 🤣 takut sangat , kalau saya pening kepala selalunya saya basahkan rambut dengan air suam urut² sikit then letak ais batu kat tempat yang sakit lena juga saya tidur sampai pagi sis 😅 ni cara saya lah memang berkesan untuk diri saya taktau kat sis berkesan atau tidak 😊

Hi mommy semua.. maaf ye lari dr soalan tu.. nak tanya lepas bersalin set jamu apa yg elok ye? sbb bulan dpn dh due date.. tgah pikir jamu mana okay? ada juga member ni bgtau jamu jelita okay.. tapi xtau la okay tak?

Better tnya doc..tkut Ada lesan kpda baby sbb sblm nie sya demam n cirit birit check p doc,doc tak b'ani nk bg ubat..

Sy pregnant 2kli kne gastrik..pelam pil gastrik xjln...tpi telan paracetamol baru ok... alhamdulilah xad pape

Panadol selamat untuk ibu mengandung dan bayi

boleh tp yg kk punye..bukan active fast..

tak boleh baik jumpa doktor sis

Mkn dlm kuantiti yg dibenarkan..

Boleh, takde masalah..

Boleh.