OPK double line

Salam, saya test OPK naik terang double line, ada yg boleh bagi tips selain bersama suami? #bantusharing #firstbaby #ttc

OPK double line
4 Balas

bersama banyak kali pada waktu subur. sebelum bersama, eloknya dlm keadaan bersih dan berwuduk. sebelum bersama niat baca doa atau yg sama waktu dgnnya. pastikan suami dan isteri rasa nikmat bersama tu. kalau rasa nak klimaks tu letak bantal bawah punggung. biar senang sperma senang berenang masuk. mudah2an ada rezeki pn dgn suami 😊

2y ago

Aamiin, dah kahwin stahun 4 bulan, baru nak pakai OPK ni, tmakasih ya atas tips

bersama suami selang sehari time subur . sampai habis time subur . tu terpulang nk bersama berapa hari sekali. kalau macam saya . sebulan akan bersama masa subur sekerap yg mungkin then akan rehat 2minggu sampai habis piriod sbb husb 2minggu keeja malam . nk lagi mujarab . try bersama waktu pagi .

2y ago

Trimakasih pn for the advice

Erm... nak tips apa lg puan? 🤔memang itu tujuan buat opk kan, bersama suami pd waktu subur?

awk ber bersama hari ni pastu....6/10,8/10

1y ago

sampai dah mngndung