10weekpregnancy

Salam. Saya pregnant dah masuk 10 minggu. Tapi start smlm saya berlaku pendarahan coklat2 mcm tu. tapi tak banyak. Normal ke? Risau sbb ni first time🥺#pregnancy #advicepls

9 Balas

sebaiknya sis ke hospital, sbb doc kk ada ckp spotting coklat pun kena ke hospital, saya 11 week bleeding tiba² terus ke hospital alhamdulillah baby ok cuma rahim lemah, tak boleh buat kerja berat, lps tu stop bleeding , seminggu nya ada spotting 3 hari coklat gi hospital doc bg ubat kuat rahim lagi 2 minggu , skrg saya 4 bulan dah

ada sakit perut tak? saya masa 8w keluar darah fresh tp takda sakit perut.. pergi hosp alhamdulillah baby okay ja. doc kata baby nk melekat kt dinding rahim.. and jgn lasak2 sgt.. bru lg tu. moga dimudahkan segala urusan 😊

better pi hospital . sy pun pernh pi klinik semua diorg kata normal je . tpi pi Hkl emergency diorg kata ad kotor kt dinding vagina diorg kasi ubat msuk bawa lpas ltak tu. dh xde kluar . skrng sy dh 30 weeks ad gbs

https://chat.whatsapp.com/CDJpE5JHMIiGBIRxhRjBhq Ibu hamil atau baru hamil bole la join group sy .. tekan je link diatas tq

ade yg normal ade yg x. untuk terjawab tanda tanya sis lebih baik pergi hospital. #27Nov20  #TAPSuperMoms

Better jumpa doktor. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye. Aamiin 🤲🏻

jumpa doktor. harap semua baik2 saja

sama sis.. sy bru 5week.. kluar flek coklat

4y ago

saya pun sama sis.. dr 5 weeks hingga 6 weeks skrg. bed rest byk2 sis..

Klau xbyk ok je sis..