Perut Tak Nampak

Salam saya nk tnya. Normal ka 16w perut tk nmpk sgt? Lepas mkn rasa laa buncit sikit. Bila scan pon alhamdulilah semua okayy jaa. Saya cuma risau jaa sebb sebelum ni pernah ada kes dah pastu hb pulk low? boleh saya tahu pendapat momy semua? Help mee! #firstbaby

26 Balas

SAYA NI DA MASUK 8 BULAN PERUT X NAMPAK LAGI SLIM JE. SCAN OK JE DOCTOR PUN KATA OK JE. HELPPPPP!! 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

4y ago

Jgn risau , selagi dktr kata semua okay mksdnyaa okay , xde apa nk dirisau . . Sy ank pertama 1-6 bulan haluih je perut , masuk 7 bulan keatas besaq giler . . Dari 50kg ke 80kg . . Struggle oo lepas bersalin and pantang sbb perut geleber ,

Sy da 8bulan pun perut kecik . Hb sy sepanjang pregnant ok je , sy amalkan makan jambu batu

Sye pun 16 week Perut pun x nmpak lagiii... Harap harap jer la semua ok

sy 18weeks bru nmpk bumps.. skrg 19weeks 4hari dan bump makin besar dh

Ok je perut tak nampak.Darah merah rendah.Minum susu dan asid folic

saya 16weeks dh nampak sikit dah. Ikut badan org jugak hehe.

24weeks pun akak saya xnampak mcm org x mengandung🤭

ye normal.. kandung 6bulan sy baru nampk baby bumps..

Normal sis, sy dh 5 bulan belum nampak baby bump 😂

Normal. Ikut orang kot? Sy 17w dah nampak sikit