keluar darah

salam saya nk tnya adakah bahaya jika awal kehamilan keluar darah sedikit bewarna coklat dlm tmpoh dlm 5 hri..

2 Balas

Pergi hospital.. Awal prgnant doc bleh check ap2 brlaku.. Sya mula2 drah skit.. Selang 3 hari trus tumpah drah.. Katanya rahim xkuat.better p hospital sis..

4y ago

Alhamdulillah dah stop 1-2 hari ni. Tp msih hati2 xleh bongkokkan badan msa ambil brg, buat keje pn x.. Risau sbb msih bru lg kn.. Just makan ubt kuat rahim je.. Makan buah n air byk dan pastikan bdn xdehydrated.. Doc dah psn

Lendir coklat ok lg. Maksud nya kene banyak berehat. Tapi kalau dh keluar fresh blood tu bahaya.