Sakit Perut 35 minggu

salam saya nk tanya , normal ke kandungan 35 minggu dah start sakit perut ? kadang kadang sakit perut tu datang dan pergi , kadang kadang sakit berpajangan sampai ke pingang dan betis 😣 keputihan pun banyak sampai basah seluar dalam . normal ke ? harus ke saya ke hospital ataupun kena tunggu turun tanda dulu ? sebab saya takde tanda lagi , cuma perut sakit tu kerap 😭 saya first mom , jadi saya takda pengalaman 😣

5 Balas

kemungkinan kencing kotor disebabkan keputihan,, mmg akn rasa sakit mcm contraction,, lebih baik trus g hospital doktor akn bg ubat utk keputihan

sakit perut tu mungkin contraction. awk start note down bila start ble bhenti stiap kali. kalau makin kerap n lama tu nk bersalin g hosp

braxton hicks tu sy selalu jdi mcmtu tiap hri skit perut mcm sengugut .

normal