perut kerap sakit

normal ke kalau perut kerap sakit ni?1hari xsakit xsah perut mengeras sekejap2..sakit dia sampai ke pinggang..tpi leh tahan lgi..xda lh terlampau sakit sangat ..pastu kerap rasa loya rasa nk muntah..ke tu tanda nk dkt bersalin? ke perlu pergi ke hospital..?sbb tak da tanda darah ke apa...cuba sakit jaa..dh seminggu lebih gak jadi mcm ni ..kadang xlarat dh sampai sakit satu badan ..apa ye perlu saya buat hm #38minggu3hari

4 Balas

sya pn 38week 1day sma LA sis sya pun seminggu lebih dah sakit2 tpi tu LA Blum ada tndah lgi klau awal2 prgi hospital pun nnti klau Blum ada bukaa CM doctor akan sruh blik JK

sakit tu dtg tiap brp minit? kalau kerap sgt, tanda la tu.. sy dulu pun contraction kerap jgk, cumanya pegi hospital jln xterbuka.. xda turun tanda pun

Contraction tu...mmg smkn kerap apb.perut da cukup mtg 36w

contraction tu