Delay period

Salam saya nk buat sedkit pertanyaan.dimana saya dah delay period n belum ada tnda nk period mcm biasa.ada keluar spotting warnaa coklat skit tp xbelarutan dah buat testkit pergnacy 2kali tp negative.adakah ada harapan sy positive.berapa tmpoh sy perlu tggu utk test lagi😔#pleasehelp #ingintahu #TTC #bantusharing

2 Balas

susah nak jawab soalan mcm ni sbb berkaitan ngn rezeki Allah nak bg, kite xtau bila. kalau kata ada harapan, sis berharap. kalau kata normal mcm tu, sis sedih. delay period normal sis lepas kawin, kdg sebulan ni xdtg, bulan depan dtg mcm biasa. ataupon bulan depan test baru upt positive. semoga ada rezeki sis ye 💞💞