4 WEEKS 4 day

Salam, saya newbie Nak tanya start berapa week dah boleh buka buku pink? Baru lagi sesuai ke scan? lepas tu badan lemah + mudah ngantok boleh suggest kn tak supplement apa untuk

1 Balas

kalau scan sekarang pun, mungkin tak berapa nampak kantung sebab masih sangat kecil, kalau scan 8w macam tu baru nampak kantung. tapi terpulang pada awak. sebab sy pergi scan masa 5w, kantung dah nampak size 1cm. lepas pergi scan, dah boleh call kk untuk appointment bukak buku pink. selewatnya bukak buku masa 12w. untuk awal kehamilan ni, awak banyakkan rehat, jangan buat kerja berat, jangan terlalu lasak atau terlalu penat, jaga makan, jaga diri.