sakit

Salam saya nak tya kalau sakit pda bahagian bawah prt mcm segugut..2 sdh tnda nk bersalin kr?? Tpi sya xdak turun tnda ap2.. Sya dh 39w.

13 Balas

Sakit betul2 nkbersalin lain dik..sakit perut sampai ke pinggang2 sakit..klu bwh ari2 tu sakit baby nk turun ke bwh org tu kata..cr jalan kt bwh..tanda2 tu x semua org keluar tanda..ada yg x de langsung keluar tanda tiba2 sakit nk bersalin..

Sma sis, esok genap 39w.. Dh ada lendir cmpur darah tp dokter suru blik sbb bru 1cm.. Sakit2 tu ada jgk tp kjap2 hilang, so masi menanti tanda sebenar ni😄

Tanda bersalin tu sis. Saya pun gitu juga tiada sebarang2 tanda2 pun cuma sakit sengugut jer.. last2 p hsptl doct cek dah 3cm.

tanda2 nak bersalin tu , sya baby kedua , takda turun tanda.. cuma kerap sakit bhgian bawah perut dan baby selalu ngeras..

Salah 1 tnda nk bersalin..ade trun darah sikit2,spotting,lendir,klau ade bole da serah diri g hospital

Kalau sakit tu kerap, mgkn juga tanda nak bersalin. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻

Sayaa dh 38 weeks masih xtde tanda ape ii lgi sakit perut mengeras tuh mmg adaa skjp ii jer

Tandanya sama ada air ketuban pecah atau red spotting. Kemudian bermulahlah contraction..

Saya anak sulung tanda2nya sakit cam senggugut.xde tanda lain

Tnda pertama biasenya air ketumbang kluar