6 Bulan Pregnant, Tapi ada cyst

Salam , saya nak tanya sapa kat sini ada masalah sama macam saya .. Pregnant tapi ada cyst ovari ..Last scan doktor cakap cyst saya mengecil .. Saya nak tanya awak semua, Macam mana rasa sakit cyst tu ya .. Sebab saya dah msuk 6 bulan pregnt.. Bawah perut saya kadang², sakit sangat2 bila duduk terlalu lama .. Bila baring ke berjalan ke ..xde lak sakit .. Ke pregnant memang ada sakit bawah perut ..Kadang sya x tahan saya sapu minyak kapak kat bawah perut.. #anakfirst #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

saya pun macam ni juga .. Kena cakap normal sbb tumbesaran baby jadi perut akan mula merengang