Baby 7bulan 11hari belum pandai mengoceh

Salam, Saya nak tanya normal ke kalau baby saya 7bulan dia belum pandai sebut mamamama babababa ? Sbb masa jumpa nirse masa 6bulan dia ada tanya baby dah pandai ke sebut mamamama? Saya kata time nangis semua keluar. Tapi sekarang 7bulan dia hanya tahu jerit aaaaaa aaaaaabuuu mcm tu je, takde nak sebut mamamama babababa mcm tu. Normal ke?

1 Balas

normal. parents kena main peranan cakap dgn dia every time. buat eye contact sekali