Makan pizza usia kehamilan 7 minggu

Salam saya nak tanya mommy pregnant awal kehamilan boleh makan pizza tak?😅 Elok ke tak untuk baby? Semalam saya craving makan fries lepas makan habis angin keluar habis semua😞

2 Balas

Boleh je kalau ade selera. Mcm saya 7w teruk alahan smua takleh bau. Smua makanan reject. Blh telan milo nestume, roti , buah camtu je jenis xde bau . Huhu. Untung sis blh mkn lagi.

1y ago

Saya pun sama susah nak makan sis, saya pun tak boleh bau juga. Boleh makan lauk ikan singgang je 🥲 minum milo juga dengan buah masam2. Terliur je tgk pizza🤭

boleh je sis

1y ago

Tq siss