Nak Tanya

Salam, saya nak tanya macam mana simptom simptom miscarriage ya? Masuk 10weeks macam takde loya pula. Risau saya ?

2 Balas

Sis da scan?heartbeat da dpt detect tak?sbb sy penah keguguran kandungan 10w dan 12w.mase tu rase loya da xde...xde bleeding pon..sy scan,doc ckp xde degupan jantung ..mgkin belom rezeki mase tu...tp ape pon better sis pegi jmpe doc n scan dlu....klu doc da sah kn janin sehat...alhamdulillah...