SKIP MAKAN/MAKAN LAMBAT !

Salam hi, saya nak tanya kalau kita ada skip makan pagi atau terlewat makan pagi okey ke ? Sebab kadang2 saya sakit kepala, tertidur pastu jam 9 atau 10 lebih macamtu baru terjaga. Ini berlarutan selama beberapa hari dah. Saya dalam fasa secondtrimester.

1 Balas

kalau blh jgn skip mkn.xbaik tuk bby yg br nk build..dia prlukan makanan brkhasiat dr ibunya.. biasa spnjng hamil ni kena makan kerap tp dlm potion yg kecik .mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

4w ago

aamiin .jg dri bebaik tw❤️