Buku pink swasta bersalin GOV

Salam, saya nak tanya kalau buku swasta tapi bersalin GOV contoh HTA/KL bayaran sama tak? atau dikenakan mahal2. ada baca kat TT tapi 1-2 orang je cakap macamtu tak dapat subsidi. Tlg jawab ya, yang bersalin HTA latest ni. saya peggy anak ke 2 check swasta sebab anak 1st memang taknak orang, takboleh tinggal wlupun ngn atok nenek. nk ngn mak ayah dia je. #SeriusTanya #Due date bulan 11 ni. tlg ya, masih struggle nk kumpul kos risau takcukup kalau beranak swasta. nak buat backup plan B. Tqvm ye 🫶🏻🤗#ingintahu #bukupink

1 Balas

rs blh je..jnji bwk buku pink bersm jika pergi kemana shj.. dan biasa hrga bayaran ni dia akan tnya .husben dan kita kerja government ke swasta..atau suri rumah..tu shj..dia mngikut pekerjaan husben atau kita. kalau swasta nnti dia bg la rate dia brp dan ikut kelas wad..mcm sy alhamdulillah dpt kelas 3 tp byrn tak mahal pun takde smpai ribu..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

2mo ago

ooh ok baik, tq awak. sbb saya takut je tiba2 bersalin gov nanti dia caj harga swasta. takde subsidi. dulu bersalin HTA anak 1st..