Berisiko boleh beranak swasta

Salam, saya nak tanya kalau buku merah kita dicop risiko tinggi, adakah kita still boleh deliver di swasta? saya ada sikit msalah kesihatan dan sekarang bawah pemerhatian doctor. Sesiapa ada pengalaman boleh share ya. Terima kasih. #advicepls #bantusharing

1 Balas

Saya tiada pengalaman. Yang saya tahu, klu berisiko dan nak bersalin di swasta, hospital tu kena lengkap segala peralatan termasuk bank darah (sebut bank darah ke?). klu tiada tu, hospital swasta pun akan tolak ke hospital kerajaan.