susu badan

salam saya nak tanya biasa nya susu badan akan keluar wape week pregnant yea? saya dah 31 week 5day belum ada susu badan, #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #bantusharing

5 Balas

Jangan risau. Ikut badan masing2. Masa saya 6months dah ada susu badan. Tapi tak banyak, klu tekan dia akan keluar. Boleh amalkan minum supercube red dates tu membantu utk milk production

Depend jgk sis mcm saya anak sulung dulu lepas bersalin bru kluar.. Yg no 2 ni skrg dah 34 weeks xde kluar sebarang susu mungkin lpas bersalin bru kluar..

Tak semestinya keluar masa pregnant. Ada orang yang keluar selepas bersalin. Depend pada badan masing2🤍

susu badan kena kelur awal ke? sy pn 32 weeks tkde pula dh ada susu badan

3y ago

Depend badan masing2. Saya first pregnancy dulu masa 30w dah keluar yang jernih

mommy boleh try Nufiya 🤗 www.wasap.my/60129876070/nufiya