Baby mengeras

Salam saya nak tanya . baby mengeras tuh macam mana ye ? Maksud baby mengeras tuh mcm mne ? Ade sesiapa boleh jelaskan dekat saya ?

2 Balas

Kalau perut biasa kan awak nampak dia sama je kan belah kiri kanan . Kalau mengeras , kalau baby duk belah kanan nanti perut tu tinggi sebelah kanan .

5y ago

Saya pun tak tahu nak cakap lah awak . Kena pergi check kat doc . Saya pun cakap based on apa yang saya baca baca dari q&a dekat ig story doc