confius

Salam saya nak tanya. Apa maksud ni ya. Positif atau negatif?

confius
24 Balas

saya pun pernah juga confius macam tu juga sis,masa mula2 pregnant..jadi saya taklah terus cek ke hospital,selang 2bulan saya cek sekali lagi baru jelas 2line barulah saya ke hospital buat pemeriksaan..

Hormon HCG nya sudah ada. Kalau sis buat ujian darah (not necessarily, only for critical case) untuk check beta HCG memang dah positive pregnant. Tahniah dan jaga diri ya!

saya pun mula2 check memang tak terang.. bila check lagi skli mnggu dpn kat klinik teurs doctor kata dah 7minggu..

Sy pun macam ni 2 mggu lps ... kabur sbb awal lg . Try lps 1 mggu kompem line terang .. congratulations 😀

Kalau Satu line mcm tu negative kalau positif akan ada Dua line merah...

M b ada rezeki tu sis. Try lg dlm seminggu mungkin lebih terang tu

Congratulations... Sis... Try balik next week..mesti terang 🙂

Positive.. Try lgi sminggu nty akn naik lgi terang line tu..

In shaa Allah positive cube check lg 3 hari mst naik terang

Saya dulu pun mcm tu jugak. Try lagi 2minggu baru terang