3 month postpartum

hi salam saya dh 3 bulan melahirkan anak pertma .nak tnya klu bersama suami mmg miss v kita akan longgar skit ke .kurang grip lepas brsalin 🥺

2 Balas

wslm. normal tu sis. kan baru bersalin tu. keluarkan manusia dr laluan tu,memang la kurang grip. kena rajin buat senaman kegel kalau nak ketat balik. tp kalau nak jd grip mcm belum bersalin mungkin tak la

12mo ago

tu lah kan kna rjin buat kegel lah 🥺

buat senaman kegel.. biasalah dh beranak.. mana nk rasa zmn anak dara dh..