Snak utk elakkan lapar

Salam .. saya Baru 5w .. nk tya saya skrg kerap lapar terutama waktu malam.. nk tya ada tk snak yg boleh makan selain makan makanan berat #firstbaby #ingintahu

1 Balas

mcm sy dlu..kekdg ms snacking time atau lapar xnk mkn berat...sy suka makan kekacang beli dkt kedai arab....buah2an...kekdg ada ms makan biskut jacob cicah susu... mcm ms pregnant ni..kena makan kerap dlm portion yg sikit tp kerap... jnji makan supaya perut tak msuk angin n kena pedih ulu hati..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

sm2