Acid folic

Salam all, saya baru 5 weeks pregnant. Acid folic brand apa yang mummy mummy selalu consume? #firstbaby #bantusharing #1stpregnnt #mommybuntu

5 Balas

saya makan asid folic ni.. sebelum pregnant lagi.. saya beli kat farmasi.. mahal sikit tapi sedap.. boleh kemam je tak rasa pahit pun..

4y ago

Saya pun consume ni masa TTC.

Kalau dah buka buku dekat KK diorg akan bg asid folic tu. Disebabkan sy tak sesuai dgn ubat yg KK bg sy beli maltofer dekat farmasi

4y ago

Thanks sis bagi pendapat.

Kalau buat checkup Di kk nt nurse akan bg asid folic.... Kalau beli farmasi pun boleh je... Sama je

4y ago

Boleh beli Di farmasi sis... Watson pun ade brand apperton...

Memana pon xpa, terpulang. Dulu sblum appointment kk, sy mkn yg klinik/farmasi.

4y ago

Samalah sy pon. Tahniah ya. Jaga diri. ☺️

Sy 4 week disahkan mgandung, doc bekalkn obimin...so mmg sy mkn obimin je lh

4y ago

Plk...sy mmg doc bg untk sebulan...sblum buka buku pink