Perah susu atau pam

Salam.. Sape je sini yang tak bagi df tapi dia pam susu n bagi botol je, jadi anak minum susu perahan dalam botol je la tak df, ad sape2 yang mcm ni?

12 Balas

Ikut keselesaan ibu,sy ank first sy perah bg botol sbb bby xnk hisap direct...sy x tahan guna pam elektrik tu, skit sngt rasanya, jd sy perah menual je...tp ank df jgk lg mudah, sy masuk ank ke 3,bru lancar bg bby df sampai umr 2 thun, Sblum tu, straggle jgk la perah bg botol...

1y ago

sy ad marmet guna tangan juga tapi tersangat la susah dngn breast yg besar mcm buah betik ni huhu..