Kedai baby murah area hospital pulau pinang atau berdekatan

Salam. Sapa tau kedai bby murah area pulau pinang.nk bli baju bby #SeriusTanya #bantujawab #Sharing_dong_Bund #newmom

2 Balas

kalau dlm pulau ni sis yg saya tgk mcm affordable babyshop dlm gurney plaza , pastu lotus je la sbb bju bby murah saya duk pinang pun byk beli dkt shopee dgn lotus je brg baby 😅

3w ago

ok tq

Saya tak pasti berapa bajet awak. Tapi dalam Gurney Plaza ada Babyshop. Lepas tu within that area ada Perfect Baby Store.

3w ago

ok tq