Ujian Jantina Baby

Salam . Sapa sini ibu2 pernah beli dan guna ujian jantina baby ni ? Dan memang tepat keputusannya.. ? 😅 rata2 kat rating shopee pengguna kata tepat #bantusharing #pleasehelp

Ujian Jantina Baby
14 Balas

Tahun lepas sy first pregnt , memang tak sabar nak tahu jantina. so saya ada beli test mcm ni untuk tahu boy or girl . Tapi bukan macam dalam gambar . Cuma fungsi nya sama . saya baca komen semua kata betul tepat dengan scan diorg . Bila saya test naik warna pink , means girl . Tapi bila scan klinik , terang2 pistol huhuhu naseb baik tak beli lagi baju pink2 . Tapi trolley shopee mmg penuh daaa baju pink2 huhuhu now saya pregnant kali kedua , dah tak pandang dahh test2 macam ni . Tak percaya dahh hihihi scan baby kedua ni baru dapat girl 😍

Sy dh 4 org anak. setiap kali scan xnmpk2. Ms bersalin bru tau jantina anak. Skrg sy preggy anak ke 5 dh 35 week. Dh 3 kali scan pon xnmpk gak...xtau la bby ni malu kot nk tunjuk jantinanya...tp hrp2 kali ni boy la. Itu pon xtau klau rezeki dpt boy. Klau dpt girl pun bersyukur n terima seadanya dgn ketentuan Allah...

huhu..saya pernah guna masa anak kedua. tak tepat. guna test ni kata girl, hati gumbira tak terkata. sekali scan boy lg🤣. makanya, redha aje skrg ni ada 3 BoBoiBoy

beli utk suka2 boleh klu nak percaya jangan.. scan dgn test gender x sama.. klu ada yg cek btl maybe kebetulan. tp sebaiknya jgn bazir duit la beli benda alah nie..

x pernah try pun mcm nie tp 3 anak boys sekali scan je kat klinik yang no 4 nie je malu sikit 2 kali scan dah still x tunjuk lagi jantina..

kalau nak beli silakan. tp jgn mengharap sgt. doktor pun x pernah syorkan alat ni maknanya apa?

tak tahu kewujudannya.kalau tahu..dah beli.pasal masa scan..perut tebal.doktor cakap tak nampak

Better elakkan mama. Bukan nak spoil kan mood tp sebaiknya elakkan

jgn bli. tipu jer ni.. menyesal bli. bli banyak pulak tu

Ini merepek, mana boleh check gender baby ikut urine.