32 Weeks Uri Bawah Type3

Salam... Sapa sini dah 32 weeks? Dan sama kes dgn saya uri bawah type 3? Pakar nk masukkan saya ke ward sampai bersalin???? Saya sihat baby aktif... Xpernah lg bleeding semasa mengandung..kena masuk ward sbb tkot bleeding..kena rehat jee

16 Balas

Ikut arahan doc sis..kalau type 3 memang perlu masuk ward.. Kena bed rest sampai bersalin..dulu saya uri dekat bawah type 2 posterior pn mereka suruh masuk. Lepas tu.. Keluar ward.. Then saya urut cara kampung terus uri naik.. Type 3 tak tahu masih dapat naik ke tak. Tapi ada saya baca yang masih boleh naik juga..

5y ago

Urut camane ye

sy pp type 2 masa scan 32w. then i rehatkan diri drpd kerja2 berat. sy repeat scan minggu lps 35w..uri dah naik sikit pp type 1 skrg . repeat scan pd 37w ..kalau ok..doc sarankan boleh bersalin normal.

5y ago

Saya kena cser.. Bersalin 6/11

sy pp type4..+skt yakmat di pangkal peha kiri..sehinngga pakai wheelchair.duk di ward sekarang nihh...28mgu pregnant..doakn sy n beby kuat n sht🤲🤲🤲💪💪

4y ago

czer 7/4 nih.. doakn akk n beby dlm lindungan Allah selalu 🤲💪

Alhamdulillah saya dh bersalin pon.. Czer... Pada 6/11/2019...skng baby pon dh nk masuk 4 bulan.. Mcm2 akal dh😘😅 #BABY URI BAWAH

Nk tye, Mcm mne nk tau uri bawah ke apa ye sis? Maksud sy, check minggu ke berapa baru tau uri bawah ke, kite kene ceaser ke apa semua tu ya.

5y ago

Xpa.. InsyaAllah moga semua baik2 aja... Saya tkot pulak tgk orng bersalin normal... Czer kita xrasa apa time bersalin... Leh sembang2 dgn dokter.. Last2 dengar anak nangis.. Itu pengalaman saya... Mungkin lain orng lain yg dilalui

Wassalam. Jika itu yg terbaik, turutkan mommy. Untuk ibu dan bayi, ikut saranan yg lebih pakar. May Allah ease

Ya Allah.. Rabbi yassir wa la tu 'assir.. Semoga sis dpt bersalin dgn mudah nnt. Harap uri tu naik. Doa byk²

Semoga sis diberikan kemudahan dalam urusan bersalin nanti & sihat walafiat bersama baby. Aaamiinnnnnn. 🌻💝

5y ago

Alhamdulillah dh bersalin 6/11 czer

Saya bru 30w scan hari tu 28w uri kat bwah tp xbgtau stage brp pulak 😫

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

5y ago

Alhamdulillah dh bersalin czer 6/11