Confuse rasa apa hehehe

Salam saja nak share and tanya pendapat. saya dah 37weeks 2days gi klinik then saya complaint ada rasa senggugut kerap. misi tanya ada rasa contraction ke apa ke. saya jawab la saya tktahu dan confuse rasa macam mana. hhahaah pastu misi pun kata la yelakan sian dia first born takleh salahkan dia jugak taktahu. so boleh ke saudari2 share pengalaman kat sini. TQ#firsttimemom #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Salam. Kalau sakit dekat perut tu selalu mengeras. Kalau perut mengeras kerap sangat tu yang contraction