Genital Warts

Salam Ramadhan & Hai Ibu-Ibu. Ada sesiapa yang tahu atau pernah ada Genital Warts? Saya syak saya tengah ada benda ni sebab saya baru perasan isi di bahagian "bawah" tu makin membesar & saya tak rasa ia kutil. Saya preg 17w sekarang. Perlu refer doktor secepatnya atau masih boleh tunggu appointment KK? Terima kasih sudi jawab.

3 Balas

Boleh je nak pergi jumpa doc dulu. Better cari klinik yang pakar ibu & anak.

refer a.s.a.p. jika betul ia blh bjangkit, perlu rawatan segera

Hi sis awak dah recovered already