Ramadhan tiba🥰

Salam ramadhan buat mommies semua. Saya 14weeks tak pasti dapat bertahan ke tak nak berpuasa. Ada mommies yg sma week dgn saya yg berpuasa esok? Klau ada boleh share tips? #advicepls #pregnancy #share #ingintahu #bantusharing #firstmom

2 Balas

sy 21week, faham perasaan Tu.. tp tips yg sy dpt sebelum ni, minum Susu farm fresh kurma Tu everyday tiap Kali sahur atau buah kurma + sahur biasa. contoh kalau rs hypo ke apa, contohnya berpeluh+menggigil+nak pengsan, boleh je buka puasa dgn Alasan risau Akan kesihatan sendiri (byr fidyah) / Alasan risau kesihatan diri Dan anak (kena ganti +byr fidyah) nnt.

hrp besok dpt berpuasa jugak ..saya 16weeks.