THE BEST SUSU

Salam & hi parents semua. Boleh x suggest the best susu utk perkembangan optimum otak baby at the same time boleh naikkan berat bdn dia. My 3 month baby girl born weight 2.4kg, skrg berat baru 4.5kg. Next month klu berat x reach 5.5kg nurse suruh jumpa doktor. Kindly share ur petua & experiences. Tqvm 😘

3 Balas

All susu is the best. Setiap susu ada khasiat die. Even the best susu/ the expensive susu awak beli untuk anak, kalau anak x serasi x jadi juga. u can try n error susu formula nie. For my point of view, Enfalac A + is the best susu sbb die tinggi DHA n of course its come with the price. Anak sy pun serasi dgn susu nie. But it doesn't put tremendously weight. Anak sy setiap bulan naik pun 800gram sahaja. But still okay within the range.

2y ago

Enfalac A+ ngan S26gold mmg lagi tinggi dha enfalac A +. Harga lagi murah dia dari S26gold

Try n error kesesuaian anak. boleh minta sample drpd producer susu. Selain susu, untuk perkembangan otak anak, bermain dan berkomunikasi dgn dia penuh kasih sayang. Tengok ikan di akuarium pun ok. Anak cukup tidur dan bawa anak jalan2 pagi hari kena sinaran matahari, juga bagus untuk tumbesarannya. All the best. 👏

2y ago

Most welcome mommy Suzi. Sama2 manfaat

Untuk perkembangan otak.. enfalac A+ tinggi dha dan AA..

2y ago

Tula mcm yg kazen sy ckp. Anak member dia bijak minum Enfalac A+.