Disahkan pregnant tapi ada keluar darah seperti period.

Salam para mommies. Saya nak bertanyakan sesuatu, saya disahkan mengandung untuk 5 weeks. Tetapi seperti ada darah keluar. Mcm period. Tapi saya tak ada rasa period cramp or mcm selalu kita period. Boleh minta pandangan dari semua. Terima kasih.#firstbaby #pleasehelp #advicepls #bantusharing #ingintahu

4 Balas

Doktor/nurse ada pesan tak kalau ada bleeding pergi hospital? Nanti doktor scan baby ada heart beat lagi tak. Lepastu doktor cek miss V nk tgk ada current pendarahan tak. Jika perlu doktor mungkin bagi ubat kuat rahim.

3y ago

Ok baik sis! Thank you!!!

Better terus jumpa doc sis, saya 2 kali macamtu lambat jumpa doc terus gugur. kalau boleh direct hospital besar

3y ago

Noted! Thanks yaa!!

Apa apa pendarahan time Preggy u better pergi check

3y ago

Mmm ok ok thank sis!!

Apa2 pendarah Nk2 fresh blood trus la ke KLINIK

3y ago

Noted sis!! Thank you 🙏🏻