Mohon pencerahan..

Salam, now saya nk masuk 18w pregnant.. Normal ke takda alahan? Perut pun mmg takkan nmpk lagi ke? If mmg tak nampak, baby ok je kan? Mohon penjelasan utk mereka berpengalaman tq 🙏🏻 #1st_pregnacy #ingintahu

4 Balas

Normal sis, sy yg 21 week ni pon ramai yg terkejut bila tahu tgh preggy sbb xnampak sgt perut. InsyaAllah seminggu 2 lg dh blh rasa pergerakan baby. Mcm sy masuk je 19 week dh rasa gerakan baby.

7mo ago

yeke? tringin nk rasa 😄