Masih rasa mual even da masuk weeek 12

Salam hi normal ke saya da masuk week 12 tapi still mual tak kira masa pagi petang dan juga malam? :(( btw saya first time mummy

29 Balas

sy gune balm ni sepanjang 9 bulan pregnant.. alhamdulillah boleh kurangkan masalah loya dan pening².. https://vt.tiktok.com/ZS8AEqcR8/

Sabar byk2 jelaa sis. Takda ubat untuk alah🥺 saya sampai 6bulan kena alah... skrg dh 37w 3d tunggu hari jaaa mcm2 perasaan ada😢

1y ago

Semoga dipermudahkan urusan sis. Itula saya makan asam ,buah semua tak jalan.

normal awak. ada mommy alahan tu bila masok 2nd trimester dh okay. ada mommy sampai nak dekat bersalin baru hilang alahan tu.

normal sis..sy baby first smpai 6bulan alahan..skrg tgh preggy baby no 2 dh 16week still alah non stop..

normal sis.. mcm sy mual smpai 14 weeks then masuk 30 weeks dtg blik mual tu 😌

Normal.. Even sy yg dh 18 week pun still alah mcm2.. Mual2..

sy alahan smpai nk masuk 5 bulan..tp mual tu sampai bersalin

sabar ye puan. saya pun sampai 9 bulan mabuk.

10kg drop tak selra makan. smpai 25 weeks

normal.. ada org sampai bersalin alahan

1y ago

Terima kasih atas jawapan saya first time mommy