baby 12hari

salam , normal ke baby tak buang air besar dua hari , tapi dia macam nages2 mybe perut tak selesa , saya dah cuba urut perut dgn minyk telon , ibu ibu boleh share pendapat untuk baby buang air besar baby 12hari.

2 Balas

Cuba bagi Gripe Water, boleh elakkan kembung dgn nak bagi dia berak, sukatan ikut pada blakang botol tu ada tulis, campur dgn air masak sikit je, bagi dua tiga titis je, pilihan terakhir kalau sapu minyak urut2 tak jalan

Kalau bby fully bf normal xberak smpai sminggu