Baby mengeras 29W

Salam, normal ke baby mengeras je dari tgh hari sampai kemalam. Selalu mengeras kejap kejap je. Harini dari saya makan tgh hari sampai malam mengeras. #firsttimemummy

2 Balas

Mengeras setiap berapa minit tu? Kira gerak dia, kurang dari 10 gerak hospital

3y ago

Mengeras dari tgh hari sampai ke malam. Gerak sikit sikit je. Thank you 🙏🏻 sebelum decide nk ke emergency semalam, mintak suami cakap dgn baby. (Kebetulan dah 2 minggu tak masuk kerja & mmg berkepit dgn suami) bila suami ajak borak terus baby back to normal bergerak sampai ke subuh 😅 nampaknya dia rindu ayah dia kot sbb 12 jam kerja tak dengar suara ayah dia