Baby 2 bulan xnk susu botol

Salam.. normal ke baby 2 bulan dah xnk susu botol..dia start mnum fm sejak lahir sampai sekarang cmpur dgn bf...sbelom ni ok je dia minum dlm botol..skrg ni dia xnk ..just nk susu bdan je..knp yer..risau sgt sb tkot baby xckup susu klau just minum susu badan...blh share x pengalaman ibu2 ..baby korg mcm tu x..mcm mne nk bg dia minum susu btol mcm biasa ..tlg yer..sy first mom

3 Balas

Kalau baby nak bf je,ibu kena usaha meriahkan susu.Insyallah cukup susu ibu sesuai dengan keperluan anak