anak pertama

Salam , normal ke baby 1bulan 5hari berak hijau lumut dan berlendir 2hari start minum susu fm Frisolac 0-12bln . Doktor swasta yang sugest kan sbb anak saya ada tanda permulaan excema dn doktor sruh stop sabun dn susu fm dupro 0-12bln.. Nurse kk bagitahu hanya ruam peluh shj cuma jaga jangan bagi lembap bahagian leher, belakang leher , belakang telinga

1 Balas

Sptutnya najis baby bkan wrna kuning ke sist..sbab najis baby sy masa 1 month tu kuning..