Bayi merangkak

Salam hi nk tnye...baby sy mengensot 6 bulan, 7 bulan merangkak...itu kategori lambat ke...ramai ckp lambat, sy tgk apps mcm on time jer...hurm first time mom..got confused

5 Balas

bby sy 9 bulan x pandai merangkak pun lgi..lain baby lain perkembangan..tak sama..kita ni human being bukan robot nak sama semua..jwp mcm tu klu ada yg pertikai napa umur ni belum jalan la apa lah..😅😅😅

8mo ago

Sama.. bby sy pun 7hb nii ckup 9m pun belom merangkak lagii..

Jangan ikut orang. Betul sumber awak tu. Pantau milestone baby dalam TAP ni, dalam buku kesihatan anak pun ada. Dan yang paling penting refer doktor ya.

8mo ago

itulah kan...tpi kdang sakit hati ..kitadhla kurng ilmu

sama lah sis..anak saya pun 7 bulan merangkak..tp ada yg ckp lmbt..sbb ada yg 6 bln dah merangkak..

baby saya 9bln lebih pn mengesot je sis x merangkak..gigi pun x tumbuh lagi 🤭

Enjoy the process la..